Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει...

Είναι γνωστή ή επιμονή της Δημοτικής αρχής να χρησιμοποιεί τα επικοινωνιακά τεχνάσματα για να προβληθεί, στις περισσότερες μάλιστα περιπτώσεις χωρίς να έχει να προβάλει κάποιο ουσιαστικό έργο.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο «άρτος και τα θεάματα» που χρησιμοποιεί με κάθε ευκαιρία. Αντικειμενικός στόχος η δική της προβολή και πρωτίστως του «Δήμαρχου της καρδιάς μας».
Όμως στην περίπτωση της εκδήλωσης κάποιων τοπικών συλλόγων για την βράβευση του κ. Παχατουρίδη φαίνεται ότι η Δημοτική αρχή το «τερμάτισε».
Όπως προκύπτει μετά από σχετική απόφαση (δείτε εδώ) της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης επιχορηγήθηκαν οι τοπικοί σύλλογοι με χρήματα του Δήμου με το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 5.500 € συν ΦΠΑ σύν τις δαπάνες για την τεχνική κάλυψη, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκδήλωση για να βραβευτεί ο κ. Παχατουρίδης.
Πρόκειται για μια σκανδαλώδη απόφαση που ευτυχώς αποκαλύφθηκε από την τοπική ιστοσελίδα Voukentra. Αναρωτιόμαστε λοιπόν μέχρι που θα φτάσει η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής για να προβληθεί, και μάλιστα με το αζημίωτο.
Στην περίπτωση αυτή ταιριάζει η φράση που λέει ο λαός μας «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει».

 

Νεότερη Παλαιότερη