Δήλωση πολιτικής ορκωμοσίας από την Ελένη Βαφειάδου


Ως εκπρόσωπος της συνεργασίας Αριστερής Κίνησης Περιστερίου – Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Περιστερίου και ανένταχτων αγωνιστών-στριών, δηλώνω στην τιμή και τη συνείδησή μου, ότι από την θέση της δημοτικής συμβούλου θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις και με ανιδιοτέλεια τα δικαιώματα των κατοίκων του δήμου Περιστερίου ανεξάρτητα από φύλο, εθνικότητα, θρήσκευμα, καταγωγή, σεξουαλικό προσανατολισμό.

Θα αντιταχθώ σε κάθε πολιτική υποβάθμισης και διάλυσης των δημοτικών υπηρεσιών και υποδομών, παροχής τους έναντι αντιτίμου, ενάντια σε απολύσεις και πλειστηριασμούς, ενάντια στην εκχώρηση της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας και την καταστροφή του περιβάλλοντος.

Θα προβάλλω τα προβλήματα των κατοίκων, θα υπερασπιστώ τις διεκδικήσεις και θα συμμετέχω στους αγώνες τους.

Θα αγωνιστώ για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής που επιβάλλουν Ευρωπαϊκή Ένωση και κεφαλαίο και εφαρμόζουν κυβέρνηση, περιφέρειες και δήμοι, για μια γειτονιά με καλύτερες συνθήκες ζωής σε μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, διακρίσεις, φασισμό και μισαλλοδοξία.

Θα αγωνιστώ με την παράταξή μας: Για το Περιστέρι των δικαιωμάτων των πολλών και όχι των συμφερόντων των λίγων. Για να μπορούμε να ζούμε και να κυκλοφορούμε στην πόλη μας χωρίς των φόβο των φασιστών και της μαφίας. Για γειτονιές φιλικές για όλες και όλους. Για μια καλύτερη και ειρηνική ζωή σε μια όμορφη πόλη.

Και επειδή γνωρίζουμε ότι όμορφη πόλη δεν μπορεί να υπάρξει με δυστυχισμένους ανθρώπους θα πορευτούμε στο δρόμο του αγώνα μαζί με τον αγωνιζόμενο λαό για τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας, για ψωμί, παιδεία, κατοικία, ελευθερία και ειρήνη.

Νεότερη Παλαιότερη