2024: Να γίνει η αρχή για αλλαγή πορείας στο Δήμο

 


Η συγκρότηση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές δεν προοιωνίζει θετικές εξελίξεις για τον Δήμο Περιστερίου αφού ουσιαστικά η πλειοψηφία του αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Η κατάσταση επιδεινώνεται αφού στην πλειοψηφία Παχατουρίδη έχουν πλέον ενσωματωθεί όλες οι υπόλοιπες συστημικές δυνάμεις που την προηγούμενη περίοδο συμμετείχαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το γεγονός αυτό διευκολύνει την σημερινή πλειοψηφία να προχωρήσει και να βαθύνει πολιτικές που περιορίζουν το δημόσιο χώρο και μετατρέπουν το Δήμο σε υπηρέτη ιδιωτικών συμφερόντων.

Μοναδική ελπίδα για την ανατροπή αυτής της κατάστασης είναι η συγκρότηση ενός μεγάλου ενωτικού κινήματος που θα παρεμβαίνει και θα διεκδικεί την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής που θα υπηρετεί την κοινωνία και τα συμφέροντα των δημοτών.

Η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία  θα συνεχίσει να προβάλλει την ανάγκη οι αγωνιστικές αριστερές δυνάμεις στο Δήμο να συντονίσουν τη δράση τους, να συμβάλλουν στην συγκρότηση ενός ενωτικού λαϊκού κινήματος προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για να ανατραπεί η αρνητική κατάσταση στο Δήμο Περιστερίου.
Νεότερη Παλαιότερη